BAKERI

Unngå matavfall og øk kundeservice

Hvorfor velge ServiceCall flyt og varslings løsning for ditt bakeri?

I de senere år har fastfood markedet hatt stor innflytelse på bakerier. Smørbrød, panini, wraps og varme retter er i mange tilfeller også hverdagen for et bakeri.

Selv om salget av lunsj og middag er fordelen for bakeriene i forhold til rabattbutikkene, er bakeren ofte plassert der hvor der er mye konkurranse fra andre hurtigmatbutikker.

Disse er vanligvis svært fokusert på å produsere og servere raskt!

Bakeren er derfor utfordret når det gjelder å gi gjestene den tjenesten som trengs, og sørge for at ventetiden er så behagelig som mulig.

Derfor ser du i dag at flere og flere bakerier bruker ServiceCall flyt og varslings løsning, slik at deres kunder kan vente i fred for maten og unngå å kjøre foran skranken.

Mange butikker oppdager også at en flyt og varslings løsning tillater dem å utvide rekkevidden av mattilbud.

Dette kan både tiltrekke nye kunder og øke omsetning og fortjeneste.

En flyt og varslings løsning gjør ikke bare gjestenes ventetid mer behagelig, men kan også bidra til mindre matavfall!

I mange tilfeller kan man enkelt forberede mindre mengder ferdige smørbrød og klare måltider i den travle perioden, og i stedet la flyt og varslings løsning gjøre ventetiden mer behagelig for gjesten.

ServiceCall flyt og varslings løsning er derfor til fordel både for  gjesten og ansatte.

ddggf
Taco-streetfood-225x300
Welcome-Table
grilled-sandwich-1445093498563-4ba5fecf1bc7-300x300
fdgdfgjj
thrttrtt
sdfsdfsdggg