SmartSystems leverer PasientCall, en innovativ pasientflyt løsning til helsesektoren.

Vi kombinerer fleksibilitet med høy presisjon som til sammen er med på å effektivisere, samt redusere unødig ressurs bruk i helse sektoren.

Alle våre medarbeidere har en lidenskap for innovative løsninger som forenkler hverdagen. Vi bruker vår lange erfaring innen e-helse til å lage løsninger som gir økt pasienttilfredshet, økt service nivå og en forenklet hverdag for de ansatte.

ddggf
checkin
blurred-background-abstract-blur-beautiful-luxury-hospital-and-clinic-interior-for-background-vintage-effect-style-pictures_1253-1364 (1)

Hvorfor PasientCall

Tenk på PasientCall som den perfekte passformen for pasientflyt håndtering. Løsningen er med på å skape rike erfaringer for dine kunder, givende arbeidsmiljøer for ansatte og dyp innsikt samt forretningsverdi for organisasjonen.

PasientCall har en fremtidsrettet visjon der vi ønsker å bidra til friere bevegelse for ventende pasienter. Det er en økende interesse i helsesektoren for fleksible løsninger rundt pasientflyt håndtering. Løsningen kan også tilpasses andre sektorer.

Fleksibilitet for pasienter kombinert med et robust og effektivt grensesnitt for de ansatte bidrar til økt pasienttilfredshet samt økt service nivå for helse sektoren.

Hva oppnår man med PasientCall

  • Besparelse i unødig ressurs bruk.

  • Øker ansattes effektivitet.

  • Full kontroll på pasientflyten.

  • Pasient er fleksibel, ikke låst til det tradisjonelle venterommet. Pasient kan bevege seg fritt i felles arealer som kafe i nærhet av aktuell avdeling.

  • Økt presisjon. Pasient blir innkalt til riktig kontakt punkt.

    Man unngår i stor grad unødvendig ressurs bruk av kommunikative mellomledd.

  • Økt pasienttilfredshet.

  • Økt service nivå.

  • Ved å tilby fleksibiliet for pasient viser man respekt for pasientens verdifulle tid, samt at man hever nivået på tjenesten man tilbyr

nurse-ipad_ss_189632216ss
Untitledggggg
sdfffvvv
PasientCall-Hospital-final (1)
paasienttransport1 (1)
Capturekjj
dsfsdfbbb