STREET FOOD med optimal service!

Street-Food er et konsept som vokser overalt. Gatemat har i mange år vært kjent i øst under konseptet gatekjøkken.

Siden vi ikke har de samme temperaturene som i øst, er mange av de skandinaviske gatematen steder innendørs. Dette fører ofte til kjente problemer med folk som står i kø, men i tillegg har gatemat også andre utfordringer:

  • Ofte små leveringsluker som gir køen og gjør det vanskelig for gjesten å se menykortet eller hvordan maten er tilberedt.

  • Innendørs gatekjøkken har sjelden mulighet til å løpe ut med mat og må ofte rope for kunden. Dette kan være problematisk hvis det er mange mennesker eller når gjestene er i stand til å sitte langt unna matstallen.

  • For gatematsboder som selger drinker, kan det være fordelaktig å overlevere drikkene ved bestilling. Gjester som har mulighet til å vente på mat i ro, vil ofte ha brukt de fleste av sine drinker når de plukker opp mat, og kjøper derfor mer når maten er klar.

  • Problemet er, både i faste gatematboder og i kjøring av matvogn, at i travle timer står mange mennesker foran bestillingsluken samtidig. Dette skremmer kundene vekk og gir dem en følelse av ventetid.

ServiceCall løser alle disse problemene enkelt for bedrer både butikkens og gjestenes tilfredshet.

ddggf
Food-truck
Welcome-Table
Street-food-300x188
fdgdfgjj
thrttrtt
sdfsdfsdggg